perjantai 31. elokuuta 2012

Vilautus vanhaa valmistunutta

Tämä tunika on ollut valmiina jo keväästä lähtien. Malli on kiva ja värikin, mutta kovin on leveä meidän neidille. Saa nähdä miten tulee käyttöön.

Malli: Fionas top (löytyy Ravelrystä)

Suunnittelija: Sanne Bjerregaard

Lanka: viking baby ull joka on tosi kivaa lasten neuleisiin.

Liilaa on puikoilla lisääkin tällä kertaa itselle ja tulossa myös vihreääkin. Hyvää viikonloppua kaikille.

 

sunnuntai 19. elokuuta 2012

keskiviikko 15. elokuuta 2012

Pieni peitto

Valmistui täällä myös omaan käyttöön pieni Ten stich blanket. Ohje Ravelryssä.

Väritys ihan sattumanvarainen, lankoina useampi erivärinen Dropsin Delight- kerä. Aivan loistava malli, tekisi mieli tehdä oikein iso tällainen...

 

tiistai 14. elokuuta 2012

Pientä ristiin pistoilua keväältä

Keväällä aina iskee pistelyinto. En tiedä mistä johtuu.

Tässä pienet kirjanmerkit, jotka tuli pisteltyä. Kivat pienet työt ja vielä on parit pistelyt pistelemättä. Nyt syksyllä yleensä villat rupeaa hoikuttelemaan enemmän, joten pistelyt saattaa jäädä odottelemaan kevättä.

 

lauantai 11. elokuuta 2012

Pientä pienelle tytölle

Täällä on valmistunut jotain pientä viemistä viime viikolla syntyneelle kaverin tyttärelle.

Tässä vielä parempi kuva Kyhinä valmiistuneesta peitosta. Feather and fun pitsikuvio ja lankana Novita Kolibri.

Innostuin myös kokeilemaan bodyn ompelua ja se onnistui yli odotusten, joten sekin lähtee pikkutytölle. Ohje oli Ottobressa. Tykkään kovasti, toivottavasti tulee käyttöä. On vielä iso, koko taisi olla 62 mutta näyttää isolta siihenkin.

maanantai 6. elokuuta 2012

Kyhäilyjen päivitystä

Eli osallistuinhan minäkin kesäyön hullutukseen. Kaikki valmistuivat ajallaan, vaikka suunnitelmiin tulikin muutoksia moneen kertaan.

Tässä kaikki 23 työtä yhteiskuvassa. Tavoitteena oli siis aloittaa kesäkuussa 1. päivän ja juhannuksen välissä joka päivä uusi työ ja saada ne kaikki valmiiksi heinäkuun loppuun mennessä. Tämä toteutui kyllä, kun työt oli tarpeeksi pieniä. Tiukille kuitenkin veti näidenkin kanssa. Ja sitten vähän tarkempaa esittelyä.

Tiskirättejä tuli 11 kappaletta. Lankoine Novitan bambua, jotain mysteeripuuvillaa sekä punaiset ovat hamppua. Kertaakaan ennen en hamppua ole kokeillut, mutta nyt on testissä ja vaikuttaa hyvin lupaavalta. Näistä räteistä on aina pulaa ja riitti näitä myös vähän muillekin lahjoitettavaksi.
Kolmet sukat tuli myös tehtyä. Mallina ihan perussukat 3o 1n ribillä niin varressa kuin jalkapöydän päällä. Itselle tuli kaikki, kun viime talvena tahtoi kulua kaikki omat sukat puhki. Lankoina keskellä ja oikealla Novita nalle ja vasen on jotain ohuempaa mutta nyt en muosta mitä.

Vauvan peitto Novitan kolibri langasta. Vielä pingottamatta kylläkin. Feather ja fun mallikuviolla tuli ihan kiva. Saaja on hyvinkin tuore tapaus, joten kohta peitto kulkeutuu käyttäjälleen. Onnea vaan tuoreille vanhemmille ja pienen pienelle neitokaiselle.

Himppu mummun patalappuja tuli 6 kappaletta. Novitan nalle jälleen lankana. Tykkään tästä mallista paljon ja näitä on kiva tehdä ja viedä vaikka tuliaisiksi joskus jonnekkin.

Nuken mekko, malli omasta päästä. Lankana Novitan nalle. Settiin kuului myös vyö ja hiuspanta, mutta ne ovat jossain leikkien jäljiltä.

Neitoselle kesälakki, lankana Novitan Tennessee. Malli ravelryn syövereistä.

Et-lehdessä joskus ammoin ollut kassin ohje. Ehkä vähän sinne päin tehty, mutta kuitenkin. Pari kertaa pitää käyttää, jotta tietää onko tarvetta vuorille. Luultavasti on.

Isännän lomaa on vietetty täällä niin pihahommien kuin pienten kesäreissujenkin merkeissä. On ollut sekä synttärihulinaa että risteilyä ja kaikkea mukavaa lintsistä pihapuuhiin. Parina päivänä ollaan myös tehty pidenpiaikaisia geokätköilyreissuja. Pikkuhiljaa alkaa löydettyjen kätköjen saldo karttua, josko kohta uskaltaisi jo omankin kätkön jonnekkin laittaa.

Niin ja yhtenä tärkeänä tehtävänä on ollut vatsan kasvatus, reilu kuukausi enää ja meidän perheen pitäisi lisääntyä yhdellä jäsenellä. Sitä odotellessa aika kuluu.

Mukavaa elokuun alkua kaikille.