sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Valmiita töitä vihdoinkin

Elikkäs Nalle-colorista neulekietaisutakki. Ohje oli jonkun vuoden Suuressa Käsityölehdessä. Jos jotakuta kiinnostaa, voin kyllä kaivaa lehden esiin.

Lisäksi mulla oli kolmea eri väristä kerää mohairia. Siittä tuli tällainen huivi. Ei mitään hajua kelle tämä ompi menossa, mutta luultavasti ei jää itselle. Kun en oikein huiveja osaa pitää. Niitä on kyllä tosi ihana tehdä mutta mutta.

Nyt harmittaa etten liittynyt sukkasatoon. Tässä olin päivänä eräänä lankakaupassa ja mukaani tarttui Noro-sukkalankaa. Mulle jäi kovin ristiriitainen olo tästä langasta... Se on aivan ihanan värinen (paitsi yläosan vihreä ei musta ehkä oikein kauheen hyvin tähän sovi) mutta muuten se oli aivan liian epätasainen mun makuun. Ja vähän epäilyttää miten mahtaa kestää käytössä. Se kun on mun mielestä se juttu että kestää käytössä.

Ja lisää sukkia. Waving Lace socks (jos muistan oikein, jos kiinnostaa niin kysykää ja mie kaivan taas kirjan eteen missä nää oli..) ja lankana Step. Nää on kivat ja näitä tulee varmasti lisää.

5 kommenttia:

Hullumutsi kirjoitti...

Jaaha jaaha! Terveruloa tänne puolelle!!

Hullumutsi kirjoitti...

Jaa, mitä turhia. Mä tykkään, mut en osaa kauheasti tät käytellä... kuvien osalta, mut kuitenkii.

Ihania sukkia ja huivin olet taas tehny!

Anna kirjoitti...

Kauniit Noro-sukat!

Riksu kirjoitti...

Kiitos kommentoinnista. Kaunis tuo villatakki, itse suunnittelin tuon myös tekeväni, mutta muut työt menivät jälleen edelle.

ammax kirjoitti...

Ihania töitä sulla! Noi Noro-sukat on ihan super! Hiukka himottais siihen investoida, vaan ku sukkalankoja on useempi kilo, nii pitäis niitä eka kai kulutella...