maanantai 25. toukokuuta 2009

Toukokuuta

Päivitystahti on mulla hiipunut niin pieneen, että pitänee otsikoksikin laittaa aina kuun nimi kun päivittää. On tahtonut päivitykset jäädä muiden hommien jalkoihin. Käsitöitä on kuitenkin koko ajan tekeillä, vaikka niitä ei täällä ole näkynytkään. Nyt tuleekin sitten pienoinen maratoni valmistuneita.

Ystäväni menee kesällä naimisiin, joten sain tehtäväkseni tehdä morsiolle huivin. Ohjeena on Ullasta löytyvä Panache. Ohje oli aivan ihana ja huivista tuli kaunis, vaikkakin kuva on huono eikä siitä juuri näe millainen se oikeasti on. Käykää malli katsomassa tarkemmi Ullasta jos kiinnostaa. Varmasti pitäisi tehdä toinenkin tuollainen, jos vaan olisi joku joka käyttää huiveja.Seuraavassa uusin löytämäni villitys korteissa elikkäs Pyramidi-3D. Toinen kuva otettu salamalla ja toinen ilman. Ilman salamaa otetusta kuvasta näkyy kortin idea. Kiva ja nopsa systeemi ja tuo vähän uutta eloa kortteihin.
Lisää kaverille tehty synttärilahja eli iki-ihana Revontuli-huivi jonka ohje myöskin löytyy Ullasta. Malli on edelleen ihana ja näitä varmasti nähdään lisääkin joskus.
Lisäksi viime lauantaina vietettiin polttareita Pikku Myy- teemalla ja minä tein polttarisankarille asusteen, takin. Se oli kyllä kivan näköinen sankarin päällä, vaikka kuvassa se onkin mun päällä. Polttareissa oli erittäin hauskaa, vaikka en töiltäni päässytkään ihan alkuun mukaan. Toivottavasti oli myös sankarin mieleen.


Elikkäs tämmöistä täällä. Lisää tuotoksia tulee kunhan kuvailemaan ehdin. Mukavaa alkavaa kesää kaikille !

6 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Kerran kuussa on ihan ookoo. Sitä sit lukija kovin ilahtuu kun kuulee sinusta:-) Huivit on kauniita! Onko revontuli vironvillaa?

Hullumutsi kirjoitti...

Ja kaikki ihanuudet löytyy multa kotoa :) Ja Myytakki on ihana! sitä voisi käyttää vaikka raskauden aikana noin muutenkin.... jos raaskii.... ja yhen napinki sain jo irti.. ;)

Rebekka42 kirjoitti...

Morsian saa hienon huivin :)

Lennu kirjoitti...

Ihania huiveja! Huivit on kyllä niin kauniita, harkinnassa on täälläkin ollut että josko jonkun tekisi... Ei vaan meinaa riittää virtaa muuhun kuin ristipistoihin :) Tuon revontulihuivin ohjeen pohjalta olen tosin neulomassa ponchoa, joka on viime aikoina vähän edistynytkin, syksyksi olisi tarkoitus saada se valmiiksi.

Mari kirjoitti...

Ihania huiveja! En ole tehnyt yhtäkään huivia ja käyn kaikkien blogeissa ihastelemassa huiveja...

Tuomi kirjoitti...

Mukava syksyinen tervehdys! Oletko tulossa 3.9. torstaina tapaamiseen??