lauantai 17. heinäkuuta 2010

Juhlista palauduttu.

Eli tänään oltiin viettämässä kummipojan 1-v synttäreitä. Onnea vielä täältä. Mukavat juhlat olivatkin ja päivänsankari hyvin reipas. Myös meidän neiti viihtyi juhlissa hyvin. Lahjan yhtenä osana olivat Bluebell pipoja (ohje Ullassa) 2, toinen nauhoilla ja toinen ilman. Toivottavasti on käyttöä. Kuvan unohdin ottaa.

Tässä kuitenkin muita jo valmistuneita töitä. Keväällä oli oikea valmistumisputki meidän sukulaisilla. Yhteensä oli 3 valmistujaisjuhlaa. Vaateongelma on aina, joten valmistujaisiin tein elämäni ensimmäisen vuoritetun kotelomekon. Siitä tuli ihan kelpo mekko, vaikka hankalaa sen värkkäys oli. Kankaan olen joskus ostanut Eurokankaasta ajatuksella että joskus mekko ja nyt vihdoin oli se joskus. Lisäksi tein hartioille boleron.

IMG_5276
Boleron malli: Shetland shorty
Lankaa en just nyt muistakkaan. Olisko ollut Sublime yarnsin Bamboo & Pearls.

Olen jo kauan haikaillut tekeväni tällä mallilla vauvan takin. Tämä on kiehtonut, koska neulottava kappale on niin jännään muotoinen, vähän kummallinen nelikulmio. Mutta kyllä siitä takki vaan tuli. Kannattaa kokeilla. Tämän koko on ehkä puolivuotiaan. Harmi että liian pieni meidän neidille. Pitänee odottaa jotain muuta käyttäjää tälle.
SDC10888
Lanka: Novitan Puro Batik menekki n. 150g

Ja jotain sentään meidän neidillekin sopivaa. Mekko, jonka malliin ihastuin ravelryä selatessani. Tää on just passeli.
SDC10893
Lanka: Novitan luxus cotton menekki 200g

2 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Nättejä neuleita! :)

Maippi kirjoitti...

Oi miten suloinen mekko :)