maanantai 6. elokuuta 2012

Kyhäilyjen päivitystä

Eli osallistuinhan minäkin kesäyön hullutukseen. Kaikki valmistuivat ajallaan, vaikka suunnitelmiin tulikin muutoksia moneen kertaan.

Tässä kaikki 23 työtä yhteiskuvassa. Tavoitteena oli siis aloittaa kesäkuussa 1. päivän ja juhannuksen välissä joka päivä uusi työ ja saada ne kaikki valmiiksi heinäkuun loppuun mennessä. Tämä toteutui kyllä, kun työt oli tarpeeksi pieniä. Tiukille kuitenkin veti näidenkin kanssa. Ja sitten vähän tarkempaa esittelyä.

Tiskirättejä tuli 11 kappaletta. Lankoine Novitan bambua, jotain mysteeripuuvillaa sekä punaiset ovat hamppua. Kertaakaan ennen en hamppua ole kokeillut, mutta nyt on testissä ja vaikuttaa hyvin lupaavalta. Näistä räteistä on aina pulaa ja riitti näitä myös vähän muillekin lahjoitettavaksi.
Kolmet sukat tuli myös tehtyä. Mallina ihan perussukat 3o 1n ribillä niin varressa kuin jalkapöydän päällä. Itselle tuli kaikki, kun viime talvena tahtoi kulua kaikki omat sukat puhki. Lankoina keskellä ja oikealla Novita nalle ja vasen on jotain ohuempaa mutta nyt en muosta mitä.

Vauvan peitto Novitan kolibri langasta. Vielä pingottamatta kylläkin. Feather ja fun mallikuviolla tuli ihan kiva. Saaja on hyvinkin tuore tapaus, joten kohta peitto kulkeutuu käyttäjälleen. Onnea vaan tuoreille vanhemmille ja pienen pienelle neitokaiselle.

Himppu mummun patalappuja tuli 6 kappaletta. Novitan nalle jälleen lankana. Tykkään tästä mallista paljon ja näitä on kiva tehdä ja viedä vaikka tuliaisiksi joskus jonnekkin.

Nuken mekko, malli omasta päästä. Lankana Novitan nalle. Settiin kuului myös vyö ja hiuspanta, mutta ne ovat jossain leikkien jäljiltä.

Neitoselle kesälakki, lankana Novitan Tennessee. Malli ravelryn syövereistä.

Et-lehdessä joskus ammoin ollut kassin ohje. Ehkä vähän sinne päin tehty, mutta kuitenkin. Pari kertaa pitää käyttää, jotta tietää onko tarvetta vuorille. Luultavasti on.

Isännän lomaa on vietetty täällä niin pihahommien kuin pienten kesäreissujenkin merkeissä. On ollut sekä synttärihulinaa että risteilyä ja kaikkea mukavaa lintsistä pihapuuhiin. Parina päivänä ollaan myös tehty pidenpiaikaisia geokätköilyreissuja. Pikkuhiljaa alkaa löydettyjen kätköjen saldo karttua, josko kohta uskaltaisi jo omankin kätkön jonnekkin laittaa.

Niin ja yhtenä tärkeänä tehtävänä on ollut vatsan kasvatus, reilu kuukausi enää ja meidän perheen pitäisi lisääntyä yhdellä jäsenellä. Sitä odotellessa aika kuluu.

Mukavaa elokuun alkua kaikille.Ei kommentteja: